';
Preloader logo

Wie zijn wij?

team image
Barbara le Noble
mede-oprichter, adviseur & trainer
Barbara heeft zich vanaf het begin met hart en ziel verbonden aan Ridderkind, vanuit haar visie op bewuste opvoeding en onderwijs. Als bestuurder draagt ze bij aan de visie, inhoudelijke en organisatorische ontwikkeling van RIDDERKIND. Daarnaast maakt ze reportages in woord en beeld als fotograaf en tekstschrijver. Als trainer ontwikkelt en geeft ze trainingen op de scholen en verbindt zich met alle kinderen vanuit haar grote hart!

Ridderdeugden: Bevlogen, Verbindend, Doortastend, Authentiek

team image
Lisette van der Spoel
bestuurslid
Lisette is coach en communicatie adviseur bij www.lidica.com. Zij zet zich op verschillende manieren in voor RIDDERKIND: ondersteunend en adviserend op het gebied van office en organisatie management, pr, relatiebeheer en de website. Zij zorgt voor een goede administratie en communicatie.
Daarnaast beschikt ze over mensenkennis en coaching kwaliteiten; en ook Lisette wordt ingezet als trainer.

Ridderdeugden: Verantwoordelijkheid, Behulpzaamheid, IJver

team image
Pieter van Dongen
mede-oprichter Ridderkind, trainer Aikido en fondsenwerving
Pieter is psychomotorisch therapeut en Aikido docent, voorzitter, geestelijk vader en oprichter van RIDDERKIND. Samen met diverse professionals is hij begonnen met de ontwikkeling van een sociaal-emotioneel vaardigheidsprogramma op een aantal basisscholen. Hij is zeer betrokken, legt contacten en bewaakt de grote lijnen. Hij initieert, enthousiasmeert, adviseert en bemiddelt.

Ridderdeugden: Verbindend, Enthousiast, Ondernemend, Moed

team image
Saskia Zwartbol
trainer RIDDERKIND
Saskia werkt als (drama)docent, dramatherapeut en mastercoach op verschillende plekken in het land en is juf op een basisschool. Haar grootste drijfveer in het leven is mensen en kinderen te inspireren dmv theater en expressie met als doel hen te laten geloven in hun eigen kwaliteiten en talenten, waardoor ze steviger en bewuster in de maatschappij komen te staan.

Ridderdeugden: Vriendelijkheid, enthousiasme en inlevingsvermogen

team image
Jacqueline Schenk
Associate professor Developmental Psychology & Orthopedagogical Sciences EUR
Jacqueline Schenk (Associate Professor Orthopedagogiek en Ontwikkelingspsychologie) is verantwoordelijk voor de wetenschappelijke toetsing van het programma RIDDERKIND, adviseert inzake het traject certificering richting erkende interventie NJI. Haar betrokkenheid en kennis zijn van grote waarde voor ons en we zijn er trots op dat zij gelooft in de kracht van het programma RIDDERKIND.

Ridderdeugden: Doorzettingsvermogen, Enthousiast, Moed