';
Preloader logo

Wie zijn wij?

team image
Birgit Steijns
Trainer, Coach & Supervisor
Birgit zet zich met hart en ziel in voor kinderen. Ze werkt als trainer en supervisor binnen het onderwijs vanuit Treen je Breen en Ridderkind. Daarnaast heeft ze een eigen praktijk voor Kindertherapie de Babbelboom. Birgit weet als geen ander wat kinderen nodig hebben in hun persoonlijke groei. Ze mobiliseert leerkrachten en ouders om het ontwikkelingsproces van het kind te ondersteunen.

Ridderdeugden: Inlevingsvermogen, Verbindend, Enthousiast, Openheid, Authentiek

team image
Edith Steijns
Trainer, Coach & Supervisor
Edith werkt vanuit verbinding om de ander te leren kennen en te sturen in zijn ontwikkelingsproces. Haar ervaring in het werken met kinderen, ouders en leerkrachten heeft ze vertaald in het TOL-model (www.TreenjeBreen.nl/TOl-model/). Ervaring, visie en uitvoering gaan bij haar hand in hand. Ze weet iedere keer weer balans in ontwikkeling van een individu en groep te brengen.

Ridderdeugden: Creatief, Ondernemend, Enthousiast, Doelgericht, Inlevingsvermogen

team image
Karin Burggraeve
Trainer, Coach & Supervisor
Karin is gestart als trainer en inspirator bij Kids skills, waar ze vele onderwijsharten heeft geïnspireerd om kinderen te zien en empathisch te benaderen. Karin begeleidt als therapeut kinderen en ouders in haar praktijk. Ook om een klas of een hele school weer in balans te brengen draait Karin haar hand niet om.

Ridderdeugden: inlevingsvermogen, authentiek, enthousiast, verbindend

team image
Florence Fabbricotti
Trainer & Coach
Florence gelooft in de integrale aanpak van lichaam en geest vanuit haar opleiding tot Integraal Leefstijl Coach. Dat is bij uitstek wat Ridderkind doet: hoofd, hart en lijf in balans brengen én de rugzak meegeven om die balans te behouden. Florence heeft vanuit haar stichting Open Future Institute ervaring met empowerment trainingen op basisscholen, middelbare scholen en vervolgonderwijs. Vanuit deze ervaring richt ze zich graag op jonge kinderen: je kunt niet jong genoeg beginnen met de ontdekkingstocht en het avontuur om in je kracht te gaan staan, met jezelf en anderen.

Ridderdeugden: positief, intuïtief, nieuwsgierig, onbevooroordeeld, geeft vertrouwen

team image
Pieter van Dongen
Inspirator en fondsenwerver
Pieter is psychomotorisch therapeut, LO docent en Aikido docent, geestelijk vader van het gedachtegoed. Samen met Birgit en Edith ontwikkelt hij sociaal-emotionele programma’s voor scholen. Hij is zeer betrokken, initieert, enthousiasmeert en adviseert.

Ridderdeugden: Verbindend, Enthousiast, Ondernemend, Moed

team image
Lisette van der Spoel
Ondersteuner
Lisette is coach en communicatie adviseur. Zij zet zich op verschillende manieren in voor RIDDERKIND: ondersteunend en adviserend op het gebied van office en organisatie management, pr, relatiebeheer. Lisette beschikt ze over mensenkennis en coaching kwaliteiten.

Ridderdeugden: Verantwoordelijkheid, Behulpzaamheid, IJver

team image
Jacqueline Schenk
Associate professor Developmental Psychology & Orthopedagogical Sciences EUR
Jacqueline Schenk (Associate Professor Orthopedagogiek en Ontwikkelingspsychologie) is verantwoordelijk voor de wetenschappelijke toetsing van het programma RIDDERKIND, adviseert inzake het traject certificering richting erkende interventie NJI. Haar betrokkenheid en kennis zijn van grote waarde voor ons en we zijn er trots op dat zij gelooft in de kracht van het programma RIDDERKIND.

Ridderdeugden: Doorzettingsvermogen, Enthousiast, Moed