';
Preloader logo

Riddervriend worden

Ontvang maandelijks het Riddernieuws

Geloof jij ook in een onderwijssysteem dat uitgaat van kwaliteiten van kinderen, met meer aandacht voor innerlijke waarden? Heb je het gehad met de (opgelegde) antipest-protocollen die 100% mentaal zijn, en geen effect hebben; geloof je dat werkelijke verandering bij ieder individu begint, vanuit eigenwaarde en zelfvertrouwen?

Dan hopen we dat je Riddervriend wilt worden!

Je ontvangt maandelijks een nieuwsbrief en blijft op de hoogte van Ridderbijeenkomsten en de ontwikkelingen van Stichting Ridderkind.

Als je je aansluit bij de Ridderkind Community dan maak je je sterk voor de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen en de bewustwording van innerlijke waarden.  Wij geloven dat werkelijke verandering van binnenuit moet komen en dat dit mogelijk is als een mens zich goed voelt over zichzelf. Deze innerlijke ontwikkeling is dus heel belangrijk voor een kind maar dient tevens een maatschappelijk belang.

Ons programma kan een bijdrage leveren aan de participatie maatschappij omdat het kinderen helpt zich te ontwikkelen tot zelfbewuste volwassenen.

We hopen dan ook de methode Ridderkind breed uit te kunnen rollen, en hoe meer mensen Ridderkind ontdekken en omarmen, hoe meer kinderen we kunnen opleiden in ridderlijkheid. Zo zal het positieve (ridder) kind een voorbeeld worden voor de rest van Nederland!

Dank voor je interesse!

Ridderkind Ridder

Meer informatie over Ridderkind